12 apr. 2011 | 15:42

Acer se schimba, incepe cu logo-ul

ACTUALITATE
Acer se schimba, incepe cu logo-ul

Chiar daca in ultima perioada internetul a fost bombardat cu stiri despre schimbari in cadrului companiei Acer, de la sefia companiei pana la tactica de dezvoltare, nici o schimbarea nu este mai vizibila decat logo-ul companiei. Vechi deja de 10 ani, vechiul logo al celor de la Acer a fost schimbat aproape integral ieri.

Chiar daca in istoria ei de aproximativ 35 ani compania a trecut prin mai multe procese de rebranding, acest proces de reinventare ar putea fi cel mai semnificativ. In acest stadiu al evolutiei companiei, scopul declarat este de crea produse mult mai valoroase pentru utilizatori si de a-si intari brandul in ochii publicului. Folosind un font mult mai curbat si cu margini mai fade, si apeland la un verde mai deschis fata de vechea nuanta, Acer vrea sa faca si mai evidenta detasarea completa de vechea politica a companiei.

Singurul regret pentru noua nuanta din logo este utilizarea sa in Androidul celor de la Google, insa aceasta s-ar putea sa nu fie o problema foarte mare.

Sursa: FT.com