Acer reinventeaza seria Aspire TimelineX

Acer reinventeaza seria Aspire TimelineX

Chiar daca seria TimelineX a fost una dintre cele mai populare lansate de alungul anilor de catre Acer, compania a hotarat ca intreaga gama de produse trebuie reinnoite nu doar la capitolul configuratie ci si design. Cu preturi incepand cu 599$, noua serie TimelineX va include modele incepand cu 13,1 toli in diagonala (3830T), continuand cu 14 toli (4830T) si incheind cu 15,6 toli (5830T).

La capitolul design toate vor fi disponibile intr-o nuanta metalizata de negru sau intr-o combinatie de aluminiu si bleu metalizat. In ceea ce priveste configuratia, pe langa o varietie foarte mare de procesoare Sandy Bridge – Core i3 si Core i5, veti avea cel putin un port USB 3.0 si o tehnologie proprietare Clear.Fi, compatibila cu DLNA pentru streamingul wireless de continut multimedia intre dispozitivele compatibile. Chiar daca varianta de 13,1 toli vine fara unitate optica, celelalte doua reusesc sa ingramadeasca si un Num Pad, nu doar un DVD-Writer.

De partea de procesare video se va ocupa GT520M, fie GT540M de la Nvidia, in funtie de model. Singura problema, cel putin la prima vedere, este rezolutia nu foarte mare a ecranelor, orice varianta de TimelineX suportand acelasi HD Ready in ceea ce priveste rezolutia (1366 x 768). Chiar daca in SUA notebook-urile sunt deja disponibile iar la noi vor ajunge probabil in viitorul extrem de apropiat, preturile de 599$, 699$ si 799$ sunt doar orientative, in cel mai fericit caz, in tara noastra transformandu-se doar in euro.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Acer TimelineX/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI