Acer imbratiseaza ATOM-ul celor de la AMD

Acer imbratiseaza ATOM-ul celor de la AMD

Acer Aspire One 722, Aspire One 722, Acer Aspire One

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem ideea de netbook cu procesoarele celor de la Intel, iata ca AMD incepe sa ajunga concurenta din urma cu din ce in ce mai multe contracte pentru propriile procesoare low voltage, ideale pentru micile portabile.

Sub numele de Aspire One 722, Acer incearca sa promoveze un design extrem de interesant care simuleaza repercursiunile unei pietre aruncate in apa. In varianta incipienta in care se afla momentan, modelul este doar de culoare albastra, insa, in considerare trecutul Acer, cel mai probabil nu se va rezuma doar la o singura nuanta.

La interior vorbim de un procesor C-50 Ontario de la AMD, tactat la 1 GHz si de o placa video Radeon HD6250, perfecta pentru decodarea hardware a continutului video HD atat de popular in aceste zile.

Cu o diagonala a ecranului de 11 inci si o rezolutie HD Ready de 1366 x 768, sunet stereo cu ajutorul a doua difuzoare, nu mai era nevoie decat de argumentul autonomiei pentru ca acest model sa va ia ochii. Nici aici Aspire One nu ne dezamgeste, cel putin la capitolul specificatii, promitand 7 ore de activitate wireless pe o singura incarcare.

Nu putem decat sa asteptam sa ajunga si la noi si sa respecte, in ceea ce priveste pretul, standardul stabilit de configuratiile cu Intel ATOM.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Acer Aspire One 722/|height={550px}]

Sursa: Macles

Citește și: