Acer Iconia Tab A500: Performante ridicate la un pret fara egal

Acer Iconia Tab A500: Performante ridicate la un pret fara egal

Acer Iconia Tab A500 a fost anuntata pentru sfarsitul acestei luni, in Statele Unite, la un pret de doar 450 dolari. Configuratia acestei tablete este la fel cu a lui Motorola Xoom, adica un procesor dual Core Tegra 2, SOC (System On a Chip) un display de 10,1 inci cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, 1GB memorie RAM si o camera foto de 5 Megapixeli. Acumulatorul de 3.260 mAh este laudat ca ar rezista aproximativ 7-8 ore, ruland continut FullHD.

Este putin mai groasa si o idee mai grea ca si Motorola Xoom, insa acesta nu cred ca ar fi un impediment, avand in vedere ca este si cu 25% mai ieftina decat aceasta. Cantitatea de memorie va fi de 16 GB, insa, spre deosebire de iPad 2, toate tabletele ce ruleaza Android detin macar un slot pentru carduri microSD. Cel putin din imaginile pe care le-am vazut pana acum cu acest model pot sa spun ca este una dintre cele mai „aratoase” tablete de pe piata. Ultima precizare este ca la acest pret nu va detine un modul 3G.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Acer Iconia Tab A500/|width=480]

Citește și: