10 feb. 2011 | 14:24

Acer GN245HQ – primul monitor capabil de orice tip de 3D

ACTUALITATE
Acer GN245HQ - primul monitor capabil de orice tip de 3D

Da, majoritatea gamerilor care prefera 3D-ul cand vine vorba de jocuri isi conecteaza monitorul prin DVI la sistemul desktop, insa pana acum nu a existat compatibilitatea si cu cel mai popular standard si „transportator” de continut 3D – HDMI 1.4a.

Acer GN245HQ este solutia pentru cei care au in casa atat un computer de ultima generatie cu o placa video capabila de 3D, cat si un player Blu-ray 3D, un PlayStation 3 sau , de ce nu, un set-top box de la unul din operatorii de televiziune care transmit deja continut 3D.

La capitolul specificatii, acest model vine cu un panou retroiluminat LED cu diagonala de 23,6 inci (60 cm), FULL HD (1920 x 1080) capabil sa afiseze continut cu o viteza de 120 Hz cu un timp de raspuns specificat de 2 ms. Emitatorul IR este incorporat in ecran, iar printre alte beneficii se numara 2 difuzoare cu puterea de 2W.

Ca pachetul sa fie complet, este inclusa si o pereche de ochelari NVIDIA 3D. Oricum, daca vreti puteti achizitiona perechi suplimentare pentru a va bucura cu prietenii de „creaturile care ies din ecran”.

Modelul va fi disponibil incepand cu luna martie, initial doar in Anglia, cu un pret de 420 de lire.