Acer Aspire Iconia A100 cu Honeycomb, disponibila in curand

Acer Aspire Iconia A100 cu Honeycomb, disponibila in curand

Acer Iconia, Acer Aspire Iconia, Acer Iconia A100, Iconia A100Daca hibridul celor de la Acer intitulat Iconia (484G64ns) nu va incanta in mod deosebit (nu de alta, dar in tara noastra va costa aproximativ 5.500 lei), din 20 aprilie veti putea achizitiona de pe Amazon UK, cu livrare chiar si in tara noastra, o noua tableta cu Android 3.0 si acelasi nume rasunator: Iconia.

A100 de la Acer este o tableta cu ecran de la 7 inci, 8 GB disponibili pentru stocare si 512 MB RAM. Chiar daca este construita in jurul aceluiasi cuplu format din NVIDIA Tegra 2 si Android 3.0 Honeycomb, ca multe alte modele care au aparut sa vor aparea in viitorul extrem de apropiat, noul produs Acer are toate sansele sa fie cea mai ieftina tableta de generatie noua cu specificatii decente.

La 300 le lire sterline, singurul compromis pe care il faceti, pe langa cei 8 GB spatiu de stocare, va fi lipsa conectivitatii 3G. Totusi, tinand cont de densitatea in continua crestere a retelelor wireless din tara noastra, aveti mari sanse ca aceste lipsuri sa nu reprezinte un handicap major.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Acer Iconia A100/|height={450px}]

Citește și: