A4tech V-Track: mouse “de teren”

, 15 Iun, 14:12

Sunt convinsa ca vi s-a intamplat de muuuulte ori sa boscoroditi cate un maus care nu functioneaza ba pentru ca suprafata mesei este prea lucioasa, ba pentru ca are usoare denivelari, ba pentru ca vreti sa stati comod in pat sau pe canapea si trebuie sa va inarmati mereu cu un mousepad si cu multa rabdare. Am dreptate, nu? Stiu din proprie experienta ca este foarte enervant.

Ei bine, chiar ieri au fost anuntate pentru Romania noi mausuri A4tech ce integreaza o tehnologie menita sa rezolve exact aceasta problema, a suprafetelor “nepotrivite” pentru plimbarea mausului.

Tehnologia se numeste V-Track si functioneaza cu mare precizie pe suprafete inegale sau lucioase. Am fost la fata locului, am testat si pot spune ca functioneaza garantat. In inregistrarea de mai sus aveti o demonstratie a utilizarii mausului pe suprafete diverse si explicatii din partea unui reprezentant Micro Components, compania care a adus in Romania aceste produse.

A4tech V-track, A4tech, V-track, A4tech mouse, V-track mouse

V-Track promite si o calitate a imaginii de 2,8 ori  mai mare decat opticele standard. In plus, lentila are o deschidere de 5 milimetri patrati, fata de pana la 75 mm2 in cazul altor mausuri, asa ca praful patrunde mult mi greu.

Referitor la preturi, diferenta fata de tehnologia standard este insignifianta, de 0 virgula ceva… De exemplu, modelul G9-500F costa costa in jur de 55 lei.

In luna august vor mai aparea inca 20 de modele cu V-Track, iar pana la finalul anului toate mausurile A4tech vor fi trecute pe noua tehnologie.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/A4tech V-track/|height={470px}]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail