A mai plecat un titan din barca Microsoft – Charlie Kindel

A mai plecat un titan din barca Microsoft – Charlie Kindel
02:26 09.08.2011

windows-phone-gm-charlie-kindel-leaves-microsoft-to-launch-startNe-am obisnuit sa asociem scandalurile plecarilor de diverse tipuri din barca marilor companii, insa acum nu este cazul. Unul dintre batranii Microsoft – 21 de ani in firma, pleaca pentru a avea un nou inceput in propria-i companie.

Charlie Kindel, pe langa ultima functie de manager general al Ecosistemului de Dezvoltare Windows Phone, a mai activat in trecut in cadrul Microsoft ca manager general al diviziilor  Windows Home Server si eHome.

Chiar daca nu a dat detalii in legatura cu planurile de viitor, cei de la GeekWire, pentru care a dat un interviu in aceste zile, au ajuns la concluzia ca Kindel planuieste sa activeze intr-o combinatie de sport, publicitate, terminale mobile, retele sociale si cloud computing.

Legat de divizia in cadrul careia a activat pana la ora actuala, fostul director a afirmat ca Windows Phone reprezinta cel mai performant produs al companiei de pana acum, unul pe care nu va renunta sa il foloseasca nici dupa ce va pleca din fruntea diviziei de dezvoltare.

Comentarii
loading...