9mm – GTA pentru Smartphone-uri

9mm – GTA pentru Smartphone-uri

Cine nu si-a dorit sa isi poata lua jocurile de pe PC si console la purtator? Fie ca vorbim despre un drum lung, sau ca iesim in oras, in anumite momente am dori sa ne jucam ceva, insa de multe ori este vorba despre jocul pe care l-ai lasat acasa. Gameloft a reusit in numai cativa ani de cand piata mobila de jocuri a explodat sa realizeze copii fidele ale majoritatii jocurilor de succes din ultimii ani si nu par sa se opreasca acum.

9mm este cel mai nou proiect pe care l-au anuntat, destinat terminalelor mobile care ruleaza iOS si Android. Acesta a fost anuntat prin intermediul unui trailer si seamana izbitor de mult cu un alt joc celebru. Acesta este Grand Theft Auto: San Andreas, unul din cele mai bine vandute jocuri din istorie, dezvoltat de Rockstar Games pentru PlayStation 2, Xbox 1 si PC. Avem de a face baieti de cartier, impuscaturi, politie si muzica rap, toate acestea intr-un mediu deschis, care ruleaza direct pe telefonul mobil.

Chiar daca probabil calitatea jocului nu se va ridica la nivelul jocurilor GTA, sunt cel putin interesat sa testez noul 9mm, fie ca este prost sau bun. Mai jos gasiti primul trailer al jocului, iar „in curand” vom putea sa il si jucam.

Citește și: