7digital vrea sa vanda muzica si pe Windows Phone nu doar pe Playbook

7digital vrea sa vanda muzica si pe Windows Phone nu doar pe Playbook

7digital_playbook

Windows Phone nu este neaparat un succes sau un esec, dar o varietate foarte mare de continut multimedia ar putea ajuta popularitatea platformei. Plecand de la aceasta idee, 7digital, o companie care detine deja 13 milioane de melodii vrea sa-si faca disponibil continutul utilizatorilor de WP7.5 prin intermediul unei aplicatii dedicate.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Incepand cu luna ianuarie a anului urmator, datorita unui parteneriat incheiat cu Microsoft, intreaga colectie de melodii a companiei se va reflecta intr-un nou magazin virtual pentru platforma portabila a creatorilor Windows. Pe langa faptul ca aplicatia ar ajunge si pe alta platforma decat BlackBerry Playbook (unde se afla momentan), aceasta actiune ar fi benefica pentru ambele parti.

Pentru a vedea ce veti primi in schimbul unui tarif, ganditi-va ca o o mare parte din melodiile celor de la 7digital sunt in format FLAC 24 bit, in cel mai nefericit caz, aceasta calitate coborand pana la 320KB MP3. Daca achizitionati o melodie cand sunteti in deplasare si folositi o conexiune 3G initial este descarcata o versiune mai slab calitativa a acesteia, dar in momentul in care v-ati conectat la un WiFi vor fi descarcate versiuni noi.

Pentru a face fata noului val de clienti, 7digital se va extine cu un nou sediu in America de Nord si un nou presedinte.

Citește și: