3DS-ul acum mai accesibil pentru romani

, 31 Aug, 12:45

Daca va doreati un Nintendo 3DS iar pretul era o problema majora, TNT Games, distribuitorul oficial al consolei in Romania, anunta ca reducerea de pret internationala a ajuns si pe aceste meleaguri. Nintendo a impus aceasta ieftinire cu 30% in toata lumea, insa este inexplicabil de ce la noi a ajuns cu doua saptamani mai tarziu.

Da, 899 lei suna mult mai bine decat 1.199, dar ajungem din nou la intrebarea: „de ce atat de tarziu?”. Sa ne bucuram macar ca avem posibilitatea de a downloada jocurile din programul ambassador folosind unul din magazinele online „eShop” din alte tari, intrucat suportul pentru Romania este inexistent in aceasta situatie. Asa cei care au cumparat 3Ds la pretul initial pot beneficia si de niste jocuri, fie ele si mai vechi. Urmatoarea veste despre 3DS pe care o astept este ieftinirea software-ului in Romania, intrucat oricat de pasionat as fi de gaming, nu ma lasa inima sa las la casa atati bani pentru jocuri destinate unei platforme mobile, mai ales cand competitia (a se citi Apple si Sony) ofera jocuri mai ieftine.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail