3D fara ochelari de la SONY, aproape pentru oricine

3D fara ochelari de la SONY, aproape pentru oricine

sony-adds-lenticular-sheet-to-laptop-for-webcam-enhanced-glasses

Chiar daca la IFA Samsung se batea cu pumnul in piept pe partea televiziunii 3D active, iar LG in schimb era extrem de mandra de amploarea panourilor din gama Cinema 3D, SONY s-a gandit sa atraga atentia in alt mod.

Plecand de la oroarea pasionatilor de 3D fata de multitudinea de perechi de ochelari care te lasa sa observi lumea in 3 dimensiuni, SONY, prin-un panou special si un webcam va aduce 3D-ul pe o mare parte din sistemele de acasa, cu conditia cel putin momentan ca respectivul notebook sa fie un SONY.

E vorba despre o foaie pozitionata peste ecran care face o treaba foarte buna dintr-un spatiu incredibil de micut. Multumita tehnologiei de urmarire a fetei cu ajutorul webcam-ului, ajutata de o folie care functioneaza ca factor de polarizare, in functie de pozitia ochilor in orice loc vi se creaza sentimetnul de profunzime specific 3D-ului.

Chiar daca tehnologie din spatele acestei idei nu este garantat ca va ajunge si in tara noastra, incepand cu luna urmatoare, daca bugetul va permite sa achizitionati ,,o experienta” 3D in valoare de 129 euro, sigur veti gasi un mijloc de o face.

Chiar daca pretul este mare si compatibilitatea este asigurata momentan doar cu SONY, daca va exista interes sigur va fi regandita ca politica a companiei.

Citește și: