13 e zi cu noroc: Xperia Play, oficial [+VIDEO]

13 e zi cu noroc: Xperia Play, oficial [+VIDEO]

Cine a spus ca 13 este numar cu ghinion? Sony Ericsson a recunoscut oficial ca exista Xperia Play si il va si prezenta cu toate detaliile la Mobile World Congress, da, pe 13 februarie. Daca nu ma credeti, scrie aici, pe pagina de Facebook fan.

Deci 13 n-are cum sa fie decat un numar norocos, de vreme ce “Android e gata de joaca”, asa promite compania („Android is ready to play”), lansand o provocare fatisa la adresa Apple prin noul telefon PlayStation. Detaliile tehnice sunt tinute oficial la secret pentru moment, dar interfata pare similara Xperia Arc, iar versiunea Android va fi cu siguranta 2.3.

Din ce a mai iesit la iveala, amintesc slider-ul de 4 inci (10,16 cm), ecranul de 854×480, controale laterale glisante in stilul PSP, performanta comparabila cu NPG si asigurata de un procesor Snapdragon de 1GHz de a doua generatie, dar si camera de 5 megapixeli.

Cat priveste jocurile, va exista o aplicatie PlayStation dedicata, dupa cum reiese din iconul Games de pe ecranul principal. Vom afla mai multe pe 13 februarie, cand va fi comunicata si data aparitiei in magazine a Xperia Play, probabil prin martie-aprilie.

Lansarea va reprezenta o noua era in istoria Android, avand in vedere componenta de gaming prin care va putea concura cu iOS/iPhone [review iPhone 4] prin Xperia Play si PlayStation Suite.

Cei de la Sony Ericsson au lasat si un clip Xperia Play, un un mic Android care mie imi aminteste mai degraba de Frankenstein, dar nu e neaparat un lucru rau. Priviti:


Sursa: Electronista