X3: Design Nokia „touch and type”

X3: Design Nokia touch and type

Nokia lanseaza modelul X3, un telefon cu design ultra-subtire “touch and type” ce combina functionalitatea unui ecran tactil si cea a unei tastaturi traditionale cu 12 taste.

Telefonul are o grosime de doar 9,6 mm, fiind unul dintre cele mai subtiri telefoane produse de Nokia, iar capacul  spate cu finisaj din aluminiu va fi disponibil in cinci culori vii.

X3 ofera o gama larga de functii si capabilitati, inclusiv 3G, WLAN, music player si radio FM. Telefonul are o camera de 5 megapixeli cu zoom digital 4X. Nokia X3 dispune, de asemenea, de taste dedicate pentru muzica si mesaje, care permit accesul rapid la servicii Ovi, precum aplicatiile destinate retelelor sociale si divertismentului. Cardul de memorie ofera un spatiu de 16GB.

Optional, iubitorii de muzica pot da mai multa forta difuzorului incorporat al Nokia X3 cu noul MD-11. Pentru o calitate audio optima, cele doua difuzoare pot fi conectate pentru a beneficia de redare stereo.

Nokia X3 va fi disponibil incepand din al treilea trimestru al acestui an, la un pret estimativ de 125 euro, iar difuzorul MD-11 va costa aproximativ 20 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: