WOW Cataclysm in concurs!

WOW Cataclysm in concurs!

Ati vazut ce lansare a avut WOW Cataclysm in Romania, cate magazine au avut jocul chiar de la miezul noptii. Asa titlu nu e de ratat!

Exista doua rase noi – Worgen la factiunea Alliance si Goblini pentru factiunea Horde. Noul joc aduce trei noi raid-uri pentru jucatorii experimentati si cu o rabdare de fier (Bastion of Twilight, Blackwing Descent si Throne of Four Winds), noi monstri de invins si, mai ales, noi armuri si arme. Suna bine, nu?

Playtech.ro si GameShop.ro ofera cate un joc Word of Warcraft Cataclysm si un super poster pentru cele mai convingatoare 3 raspunsuri la urmatoarea intrebare: De ce vrei sa joci WOW Cataclysm?

Ce ai de facut:

1. Completezi formularul de mai jos.

2. Raspunzi la intrebare in sectiunea de comentarii.

Concursul se desfasoara in perioada 9 – 20 decembrie 2010.

 

Atentie, un singur raspuns va fi luat in considerare!

Castigatorii vor fi contactati prin telefon si email pentru acordarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.

 

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului Word of Warcraft Cataclysm sunt: Catalin Chirieac din Iasi, Vlad-Alexandru Ciupitu din Bucuresti si Radu Stamatoiu din Targu-Jiu.

Desi sunt mai multe comentarii care ni s-au parut relevante, inspirate si convingatoare, din pacate nu puteau fi decat 3 castigatori. Oricum, felicitari tuturor, multumim pentru participare si… succes la urmatoarele concursuri! 🙂