World of Warcraft: Cataclysm , din 7 decembrie

World of Warcraft: Cataclysm , din 7 decembrie

Blizzard Entertainment a anuntat ca World of Warcraft: Cataclysm, al treilea expansion mult asteptat al jocului massively multiplayer online role-playing, se va lansa la data de 7 decembrie 2010.

Expansion-ul va fi disponibil pe DVD-ROM pentru Windows XP/Windows Vista/Windows 7 si Macintosh, alaturi de o editie speciala de colectie ce va cuprinde bonusuri exclusive.

“Cataclysm include cel mai reusit continut care a fost vreodata creat pentru World of Warcraft. Nu este doar un expansion, ci o recreare a mare parte din originalul Azeroth, completat de noi aventuri epice de nivel inalt pentru jucatorii actuali si o experienta de clasificare reproiectata pentru cei ce sunt abia la inceput”, a declarat Mike Morhaime, CEO si co-fondator al Blizzard Entertainment.

In Cataclysm, imaginea Azeroth-ului va fi schimbata pentru totdeauna prin intoarcerea coruptului Dragon Aspect Deathwing. Jucatorii vor explora zone odata familiare, dar care acum au fost devastate si sunt pline de noi aventuri. In efortul de a supravietui cataclismului care a zguduit planeta, doua noi rase disponibile, Worgen si Goblin, vor intra in lupta dintre Alliance si Horde. In drumul lor spre atingerea noului nivel maxim pentru personaje 85, jucatorii vor descoperi locatii inedite, vor atinge noi niveluri ale puterii si se vor confrunta cu Deathwing intr-o lupta ce va hotari soarta intregii lumi.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: