Wireless Combo MK520: tastatura si mouse de la Logitech

Wireless Combo MK520: tastatura si mouse de la Logitech

Logitech a lansat Wireless Combo MK520, format din tastatura si mouse.

Keyboard-ul, cu design concav si laturi curbate ale tastelor, are o baterie cu o durata de viata de trei ani si taste pentru accesarea continutului multimedia.

Mouse-ul, cu design conturat si confortabil cu laturi de cauciuc, are o baterie cu o durata de viata de un an, si incorporeaza tehnologia laser pentru tracking precis pe aproape orice suprafata, in afara de geam si oglinda.

Receiver-ul Logitech Unifying este atat de mic incat poate ramane conectat in laptop atunci cand esti pe drum si poate conecta mouse-ul si tastatura incluse la calculator, astfel incat ambele sa fie pregatite pentru utilizare oricand doresti. In plus, poti adauga un alt mouse, tastatura sau number pad compatibile, fara a mai fi nevoie și de alte receivere USB.

Receiver-ul Unifying ofera conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz cu care te poti conecta fara intarzieri sau caderi pe o arie de 10 metri. De asemenea include codarea AES pe 128 biti, unul dintre cele mai mari nivele de securitate disponibile, asa incat informatiile personale sunt protejate.

Logitech Media Combo MK520 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret recomadat de 59,99 euro.

Etichete: