Vodafone şi-a lansat al treilea telefon propriu

Vodafone şi-a lansat al treilea telefon propriu

[galleria]

Vodafone a lansat al treilea telefon sub marcă proprie, modelul 545, care oferă acces la email-ul mobil. Aparatul are un ecran panoramic QVGA de 2,2” (5,5 cm) și vine cu browser-ul Opera Mini integrat. La nivelul funcţiilor multimedia, ai la dispoziție camera de 1.3 MP, radio FM și music player, precum și slot de card microSD de până la 2 GB.

Telefonul, a cărui platformă internă este construită de producătorul chinez ZTE (Zhongxing Telecommunication Equipment), poate fi achiziționat la preț de 69 de euro fără abonament, fiind disponibil și în ofertele speciale ale companiei. Momentan, modelul nu este listat pe site-ul oficial, dar probabil va apărea în curând.

Noul model 545 completează gama telefoanelor marca Vodafone, care mai include modelele 541 și 540, lansate la sfârșitul anului trecut. Terminalul 541, cu ecran tactil, încorporează o cameră foto de 1,3 MP cu înregistrare video, Mp3 player și radio FM, iar prețul fără abonament este de 69 euro.

Modelul 540, care costă 79 euro la liber, integrează browser-ul Opera Mini, slot card de memorie de până la 4 GB și camera foto de 2MP cu înregistrare video.