Vodafone Romania a lansat pachetul Vodafone PC Protection

Vodafone Romania a lansat pachetul Vodafone PC Protection

vodafone pc protectionNoul pachet de securitate IT Vodafone PC Protection este disponibil clientilor noi si celor existenti ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband, precum si clientilor Vodafone Office Connect.

”Vodafone PC Protection completeaza oferta noastra de servicii de date mobile cu o solutie de securitate flexibila si eficienta, atat pentru clientii de business, cat si pentru utilizatorii individuali ai serviciilor de conectivitate mobila”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Pachetul include toate componentele esentiale pentru asigurarea unei securitati sporite in timpul conectarii la Internet si la email: Anti-virus, Anti Spyware, Firewall, Anti Spam, Filtrare continut pagini web, Pop-Up Blocker si Control parental.

Serviciul poate fi activat in magazinele Vodafone si prin apel la Departamentul de Relatii cu Clientii este disponibil clientilor Vodafone la un tarif foarte de 1 Euro / licenta lunar (tarif fara TVA), fara a fi necesara incheierea unui contract si fara perioada minima contractuala. Serviciul Vodafone PC Protection poate fi testat gratuit timp de 30 de zile, iar primele doua luni de la activare sunt, de asemenea, gratuite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: