ViewSonic si-a anuntat oficial tabletele

ViewSonic si-a anuntat oficial tabletele

ViewSonic si-a lansat oficial linia de dispozitive ViewPad bazate pe sistemul Android: ViewPad 7 si ViewPad 10.


Tableta ViewSonic va ajunge in magazine in luna noiembrie, acum se stie. Dispozitivul ViewPad 7 are un ecran de 7 inci (17,7 cm), procesor Snapdragon si sistem de operare Android 2.2.

Dotarile mai includ doua camere, una la spate, de 3 megapixeli, si una in fata, de 0,3 mp. Conectivitatea presupune wireless 802.11 b/g si Bluetooth, precum si USB. Memoria interna ajunge la 512MB, dar poate fi extinsa la 32GB prin card microSD. Tableta, cu capabilitati 3G, poate functiona pana la 10 ore. Potrivit ViewSonic, va exista acces in Google Market, catre peste 100.000 de aplicatii si jocuri, precum si catre Gmail si YouTube.

Potrivit ViewSonic, ViewPad 7 este mai confortabila decat un netbook si cu performante media mai bune decat ale unui smartphone. Pretul va fi de 479 de dolari.


In ceea ce priveste ViewPad 10, cu un ecran de 10,1 inci, vor exista doua optiuni de sistem de operare: Android 1.6 sau Windows 7 Home Premium. Lansarea va fi in primul trimestru din 2011. Pretul insa va fi mai mare, de 629 dolari, avand in vedere ca dispozitivul este echipat cu procesor Atom de 1.66GHz, hard SSD de 16GB SSD, 1GB de RAM, memorie de stocare extensibila prin microSD.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/ViewSonic/|height={500px}]


Citește și: