VibeHolic transforma orice suprafata intr-un difuzor audio

VibeHolic transforma orice suprafata intr-un difuzor audio

VibeHolic este un concept nou de difuzor audio lansat pe piata romaneasca. Prin simpla atasare de o suprafata neteda, gadgetul se transforma intr-un sistem de sunet. VibeHolic emite vibratii care se propaga in structura obiectului de care este lipit si il face sa emita unde sonore, intocmai ca un difuzor.
VibeHolic se poate conecta la player-ul MP3, la notebook, telefon mobil sau la orice alta sursa audio cu ajutorul unui jack stereo de 3,5 mm. Dispozitivul este suficient de mic pentru a putea fi purtat in buzunar si se alimenteaza cu doua baterii AAA.
Sistemul produce vibratii puternice si adera la aproape orice material cu ajutorul unei suprafete adezive lavabile. Calitatea sunetelor redate de VibeHolic depinde foarte mult de natura materialului de care este atasat. Obiectele rigide care vibreaza usor scot sunete puternice mai ales atunci cand sunt emise frecvente joase sau foarte inalte.
VibeHolic poate transforma casca de protectie a motociclistilor intr-un difuzor, motociclistul putand sa asculte muzica preferata sau indicatiile sistemului de navigatie GPS, iar utilizatorii de la birou pot transforma orice cutie din carton intr-o boxa veritabila.
VibeHolic are pretul de 129 lei.

[galleria gid=”difuzor”]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: