20 mai 2010 | 17:39

Versace se da pe touchscreen de lux: Versace Unique

ACTUALITATE
Versace se da pe touchscreen de lux: Versace Unique

Versace_Unique_2Versace si ModeLabs Group au lansat telefonul Versace Unique, primul terminal de lux cu ecran complet tactil si un numar mare de functii multimedia incorporate.

Versace si-a facut intrarea in randul comunicatorilor touchscreen cu un telefon care are un display de 3 inch (7,6 cm) si este asamblat manual in Franta. Versace Unique are partea frontala finisata cu ceramica de calitate sau prin lacuire manuala, avand aplicata o rama din aur galben de 18K sau incrustatii din otel inoxidabil 316. Spatele terminalului este acoperit de piele prelucrata manual si de imaginea in relief a Meduzei.

Versace_Unique_1Versace Unique incorporeaza tehnologia LG Electronics. Telefonul suporta toata gama de functii pentru terminale mobile si netbook-uri, de la retea 3G, e-mail, media player la camera flash cu rezolutie de 5 megapixeli. Mai mult, datorita tehnologiei Dolby Mobile, consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinara a sunetului surround atunci cand asculta muzica sau vizioneaza fisiere video timp de pana la 30 de ore.

Telefonul va fi disponibil in retelele exclusiviste de magazine ce comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux, dar si in cele mai celebre buticuri Versace din intreaga lume incepand cu luna iunie 2010.