Verbatim aduce cardsurile de memorie SDXC clasa 10 de 64GB

, 28 Sep, 11:03

Noul card de memorie Verbatim Flash SDXC (SD eXtended Capacity) class 10 are o capacitate de stocare de 64GB si este proiectat pentru a menevra cantitati mari de date la viteze sporite. Este folosit pentru telefoane mobile, camere video, camere foto sau console portabile.

Spatiul de stocare de 64GB de date corespunde 20.000 de imagini JPEG de 10 megapixeli sau 8 ore de inregistrare in modul Full HD. Interfata bus UHS-I transfera filme, video, imagini, jocuri, eBooks, aplicatii sau harti de navigatie cu viteze de pana la 104MB/s.

Cardul de memorie Verbatim SDXC 64GB class 10 este compatibil cu Windows 7, Vista si XP si functioneaza in produsele ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie SDXC. In timp ce cardurile SD si SDHC pot fi folosite in sloturile SDXC, cardurile SDXC se pot folosi numai cu produsele gazda compatibile SDXC. Pentru PC sau laptop, utilizatorii trebuie sa descarce un driver compatibil SDXC pentru slotul SD disponibil, din Centrul de Descarcare Microsoft.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail