Ubisoft a anuntat Assassin’s Creed Brotherhood in Romania

Ubisoft a anuntat Assassin’s Creed Brotherhood in Romania

Assassin’s Creed Brotherhood va fi lansat in Romania la data de 19 noiembrie, in magazinul Diverta din Sun Plaza, incepand cu orele 17:00, anunta Ubisoft. La fata locului va exista si un concurs cu premii.

Pentru prima data in istoria seriei, Assassin’s Creed are si o componenta multiplayer. In centrul atentiei ramane in continuare conflictul dintre asasini si templieri, protagonistul fiind si de aceasta data Ezio Auditore da Firenze. Povestirea continua acolo unde Assassin’s Creed II s-a oprit: Ezio devenit un Maestru asasin infam, reconstruieste fratia asasinilor pentru a eradica templierii si a pentru scapa Roma din ghearele coruptiei.

Pe partea de multiplayer, jucatorii vor putea sa-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena in arta asasinarii si pentru a-si elimina oponentii odata si pentru totdeauna. In cadrul partidelor de multiplayer, jucatorii vor putea alege dintr-o serie de personaje unice, fiecare dispunand propriul arsenal si propriile tehnici de asasinare.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: