Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 si R.U.S.E., in Romania pe PS3

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 si R.U.S.E., in Romania pe PS3

Titlurile Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 si R.U.S.E. vor fi lansate pe PlayStation 3, iar evenimentul va avea loc sambata, 30 octombrie, in Bucuresti. Asadar, daca vrei sa incerci jocurile pe console PS3, n-ai decat sa te prezinti la magazinul Media Galaxy din Bucuresti Mall (Mall Vitan) incepand cu ora 15:00. Pentru jocul R.U.S.E, Ubisoft si Best Distribution au pregatit si testare cu ajutorul controller-ului PlayStation Move.

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2, dezvoltat in intregime de studioul Ubisoft Bucuresti, continua mostenirea primului joc AAA dezvoltat in Romania, oferind jucatorilor lupte aeriene palpitante. Dezvoltand ideea care a stat la baza primului episod, Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 te pune in pielea unui pilot de elita care face parte din cel mai prestigios escadron de avioane de vanatoare din lume.

R.U.S.E., un RTS unic, care le permite jucatorilor sa-si castige bataliile folosindu-se de diferite siretlicuri si cacealmale, este un joc de strategie produs de Eugen Systems, studioul care s-a aflat si in spatele dezvoltarii popularului Act of War: Direct Action. Datorita implementarii unei tehnologii inovatoare, generalii virtuali pot sa schimbe perspectiva printr-o singura miscare lina, concentrandu-se de la supervizarea intregului teatru de lupta la o singura batalie de pe campul de razboi. R.U.S.E. ofera suport si pentru tehnologia PlayStation Move, schimband astfel complet controlul si impresia lasata de joc.

Participantii la eveniment vor avea parte si de concursuri si de tombole in cadrul carora vor putea castiga: geci H.A.W.X. 2, tricouri R.U.S.E., copii promotionale ale jocurilor, postere, conţinut exclusiv pentru jocuri si marele premiu un PlayStation Move: Starter Pack (controller + eye camera). Inscrierea la concursuri si tombole va avea loc la faţa locului, dupa terminarea prezentarilor.


Citește și: