Telefonul PlayStation se va numi Xperia Play?

Telefonul PlayStation se va numi Xperia Play?

Sony Ericsson a depus recent o cerere pentru inregistrarea unor marci in cadrul Uniunii Europene. Este vorba despre patru nume Xperia, printre care… „Xperia Play”. Cred ca deja aveti idee la ce ar putea face referire.


Ei da, se zvonea ca asa-numitul telefon PlayStation, cu nume de cod Zeus Z1, va ajunge pe rafturi sub denumirea Xperia Z1. Pe de alta parte, cand piata a devenit plina de nume frumoase ca Galaxy S, Droid X si 7 Surround/Mozart/Trophy/Pro, nu se impunea o strigare sonora? Xperia Play ar fi exact ideea potrivita.

In plus, firma de PR a Sony, Jung Relations, a inregistrat versiunile .com, .net si .org ale domeniului XperiaPlay.

Intre timp, telefonul PlayStation este asteptat in februarie la  Mobile World Congress din Barcelona, desi exista si voci care vorbesc despre o lansare in luna aprilie. Dispozitivul ruleaza sistemul Android, se pare versiunea 2.3 Gingerbread, are un gamepad complet plus butoane laterale si acces la download din Android Market.

Celelalte trei cereri de inregistrare nu corespund unor dispozitive despre care industria sa aiba indicii momentan: Xperia Neo, Xperia Duo si Xperia Arc. Totusi, avand in vedere ca toate cele patru aplicatii au fost depuse cu descrierea de „telefoane mobile si accesorii pentru telefoane mobile”, ceva speculatii s-ar putea face…


Sursa: Pocketnow

Citește și: