Telefonul PlayStation se va numi Xperia Play?

, 22 Dec, 19:21

Sony Ericsson a depus recent o cerere pentru inregistrarea unor marci in cadrul Uniunii Europene. Este vorba despre patru nume Xperia, printre care… „Xperia Play”. Cred ca deja aveti idee la ce ar putea face referire.


Ei da, se zvonea ca asa-numitul telefon PlayStation, cu nume de cod Zeus Z1, va ajunge pe rafturi sub denumirea Xperia Z1. Pe de alta parte, cand piata a devenit plina de nume frumoase ca Galaxy S, Droid X si 7 Surround/Mozart/Trophy/Pro, nu se impunea o strigare sonora? Xperia Play ar fi exact ideea potrivita.

In plus, firma de PR a Sony, Jung Relations, a inregistrat versiunile .com, .net si .org ale domeniului XperiaPlay.

Intre timp, telefonul PlayStation este asteptat in februarie la  Mobile World Congress din Barcelona, desi exista si voci care vorbesc despre o lansare in luna aprilie. Dispozitivul ruleaza sistemul Android, se pare versiunea 2.3 Gingerbread, are un gamepad complet plus butoane laterale si acces la download din Android Market.

Celelalte trei cereri de inregistrare nu corespund unor dispozitive despre care industria sa aiba indicii momentan: Xperia Neo, Xperia Duo si Xperia Arc. Totusi, avand in vedere ca toate cele patru aplicatii au fost depuse cu descrierea de „telefoane mobile si accesorii pentru telefoane mobile”, ceva speculatii s-ar putea face…


Sursa: Pocketnow

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

O consola nu va putea niciodata sa ruleze la adevarata putere pe Android, nici o data. Proasta miscare. Sper ca PSP2 sa fie cu totul altceva!

Azi m-am jucat un joc pe telefonul tatalui meu, si am vrut sa vad si eu topul, si pe 1000 si ceva, pe unde eram si eu, era un telefon numit Xperia X10 sau ceva de genu’! Cred ca e adevarata stirea…am sa-i fac si o poza.

Ah, am dat un mic search, exista telefonul respectiv, nu e nimic special…

Frumusel , d-abia astept sa vad un psp2

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail