Tehnologie, stil, multifunctionalitate: Canon Pixma MG8150 si MG6150

Tehnologie, stil, multifunctionalitate: Canon Pixma MG8150 si MG6150

Canon a lansat in Romania modelele Pixma MG8150 si Pixma MG6150. Si pentru ca tot vorbim despre imagine, noile imprimante foto all-in-one dovedesc o atentie sporita in materie de design, integrand caracteristici practice cum ar fi unitatea duplex, alaturi de finisari lucioase, realizate cu stil.

Sistemul Intelligent Touch este prezent, operatiunile fiind usor de urmarit prin intermediul unui panou tactil cu indicatii luminoase.

In ceea ce priveste tehnologia de tiparire, vorbim despre Canon FINE, care foloseste 6 cartuse de cerneala, printre care si unul cu cerneala gri. Ambele modele sunt capabile sa tipareasca fotografii fara margine, color, in format 10×15 cm, in aproximativ 20 de secunde si au viteze de tiparire ISO ESAT de aproximativ 12,5ipm (imagini pe minut) in format monocrom, respectiv 9,3 ipm color. PIXMA MG8150 poate scana si printa filme de 35 mm si slide-uri.

Ambele modele includ, de asemenea, sisteme avansate de manevrare a hartiei cu alimentare bidirectionala, auto duplex si imprimare Direct Disc ce permite utilizatorilor sa tipareasca direct pe discuri DVD, CD sau Blu-ray compatibile.

Vitezele de tiparire a documentelor se situeaza in media ESAT in Office Category Test pentru modul implicit simplex, standardul ISO/IEC 24734 excluzand timpul necesar tiparirii primului set de documente.

Printre optiuni mai exista Quick Operation, pentru acces rapid si direct catre catre functiile cel mai des folosite. De asemenea, prin Full HD Movie Print pot fi tiparite imagini deosebite prin selectarea unui singur cadru dintr-un film de rezolutie full HD inregistrat cu o camera foto Canon DSLR sau o alta camera foto digitala Canon. Aplicatia software asigura producerea unor detalii din imagini cu rezolutii de pana la 1080p, iar cu ajutorul tehnologiei Movie Frame Enhancement se poate imbunatati aceasta rezolutie si elimina zgomotul imaginii pentru a furniza imagini de calitate optima.

Interesanta este si functia Easy-WebPrint EX, prin care poate fi tiparit, prin selectare, ajustare, combinare, continut provenit din diferite pagini web intr-un singur document.

Pixma MG8150 si MG6150 sunt echipate in mod standard cu conectivitate Ethernet si Wi-Fi.

Preturile sunt de aproximativ 1.190 lei pentru modelul MG8150 si in jur de 760  lei pentru MG6150.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: