Tableta Huawei S7 se indreapta catre Romania

Tableta Huawei S7 se indreapta catre Romania

Huawei va lansa in Romania tableta-telefon S7, care ruleaza sistemul de operare Android 2.1, incape in buzunarul de la costum si are o tastatura virtuala cu o buna viteza de reactie, promite compania.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Huawei S7/|height={450px}]


S7 are un ecranul de 7 inci (18cm) cu rezolutie de 800×480, iar dotarea hardware include un procesor Qualcomm SnapDragon ARM de 768MHz, cu memorie de 256MB care poate fi extinsa la 32GB printr-un card microSD. De asemenea exista un cititor de card SD care va permite, de exemplu, descarcarea fotografiilor in memoria interna si vizionarea lor pe ecran sau partajarea lor imediata in retele de socializare. Apelurile video sunt de asemenea posibile. S7 are acces la mai mult de 70.000 de aplicatii third-party  din Android Market. In plus, tableta poate reda inregistrari video HD si poate fi conectata la routerul din casa sau la televizor  cu ajutorul un portului HDMI.

Conectivitatea include 3G (noul S7 poate fi utilizat cu aceeasi cartela SIM pe care utilizatorul din Romania o are acum in telefon sau in modemul de internet) si Wi-Fi  (802.11/b/g/n).

Tableta S7 incorporeaza o camera foto de 2 megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumina pentru interior.

Tableta Huawei S7 va ajunge in Romania la inceputul lunii decembrie si va costa aproximativ 350 euro.