Suzette, o companie absolut incantatoare

, 27 Oct, 20:09

Ati cunoscut-o pe Suzette? Inca nu? Atunci trebuie neaparat sa faceti cunostinta cu „ea” pentru ca este absolut incantatoare. Atat de minunata, incat a reusit sa treaca testul turing cu brio (este vorba despre o testare prin care se cauta demonstrarea inteligentei unei masinarii).

Mai mult decat atat, ea, adica acest chatbot, a castigat premiul Loebner pentru ca a reusit sa convinga un juriu intreg ca este o persoana reala… Juriul a discutat in acelasi timp cu un om si cu Suzette, iar dupa 25 de minute de palavrageala au decis ca Suzette este o persoana, iar omul nu…

Care este secretul? Manipularea! De fiecare data cand se atingeau subiecte carora Suzette nu le putea face fata, reusea sa redirectioneze discutia de asa maniera incat sa para cat mai reala.

Daca doriti sa va convingeti de abilitatile de mare orator ale acestei „domnisoare”, o puteti provoca la o mica discutie aici.


Sursa:  Gizmodo

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail