Super arma pentru viitor: un bebe mare cat China

, 29 Apr, 17:28

giantbaby1

Daca tot ati ajuns (din nou) la sectiunea noastra de fun, va prezint acest bebe de 6,4 metri inaltime care a fost construit de artistii de efecte speciale ai Alien vs. Predator ca o reprezentare a viitoarelor generatii. Pocitania – cred ca asa l-am putea numi cu indulgenta – va fi un ”cadou” vizual de 1 mai pentru vizitatorii Expo 2010 Shanghai.

Probabil este noua super arma a Chinei. Uitati-va la clip si spuneti daca exagerez…

giantbaby2Bebelusul (vai, chiar nu i se potriveste denumirea!) Miguelín a fost creat de Isabel Coixet, din Spania, si este animat electronic, respira, clipeste si viseaza la orase viitoare cu generatii responsabile.

Intr-adevar, mesajul este de responsabilizare in legatura cu eventualele consecinte ale actiunilor noastre actuale asupra copiilor. Credeti ca isi va atinge intentia?

Acum iata inca un filmulet, care promit ca nu e la fel de infiorator ca primul. De altfel, cine reuseste sa vada primul clip cred ca devine imun!


Sursa: Expo-int

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail