Stealth redefineste portabilitatea

Stealth redefineste portabilitatea

Daca pana acum era normal sa lucrezi la birou pe desktop si sa iei cu tine in deplasari notebook-ul, se pare ca lucrurile se schimba datorita celor de la Stealth.com. Noua bijuterie lansata de acestia masoara doar 102mm x 155mm x 37mm si cantareste 0.54kg, adica mai putin decat un netbook.

Totusi, aveti in fata dumneavoastra un DESKTOP. Denumit LPC-100M, micutul poate avea sub capota un procesor Intel Dual Core Celeron T3100 (1,9GHz) sau chiar un Intel Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz), pana la 8GB DDR3 si un hard de 2,5 inci si capacitate de 500 GB. Nu lipsesc nici urmtoarele: interfata grafica a celor de la Intel, Mobile GM45, LAN-ul Gigabit, 4 porturi USB, 2 porturi seriale,  1-DVI-I, 1-DVI-D Video,  Audio In/Out, 2-PS/2 si un slot pentru express card.

Optional i se poate imbunatati considerabil viteza prin adaugarea unui SSD. Nu stiu cum au reusit sa incapa atatea componente intr-o carcasa minuscula de-a dreptul, in consecinta nu pot decat sa ma mir si sa imi scot palaria in fata acestui etalon de miniaturizare.

Singurul punct la care as ridica cateva semne de intrebare, ar fi stabilitatea acestui micro PC, avand in vedere inghesuirea componentelor si implicit incalzirea acestora…

Un lucru e cert, noul Stealth LPC-100M este compatibil cu aproape orice sistem de operare, Microsoft Windows 7/XP, Linux, iar pretul de achizitie porneste de la 1095 $.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Stealth LPC-100M/|height={450px}]


Sursa: Akihabaranews

Citește și: