Sony îşi amână telecomanda de mişcare pentru PS3 până la toamnă

, 20 Ian, 12:05

Sony Motion ControllerNerăbdător să vezi noua telecomandă Sony cu senzori de mişcare pentru PS3? Compania îţi pune pofta-n cui până la toamnă. Lansarea controller-ului trebuia să aibă loc în această primăvară, dar a fost amânată cu aproximativ şase luni, pentru toată lumea.

”Am hotărât să lansăm Motion Controller în toamna anului 2010, când vom putea oferi o varietate de titluri software, care vor îmbogăţi experienţa de divertisment a utilizatorilor PS3”, a spus Kazuo Hirai, preşedinte şi CEO al Sony Computer Entertainment Inc. El a adăugat că noua telecomandă va trebui folosită împreună cu PlayStation Eye, cameră cu ajutorul căreia mişcarea naturală a mâinii poate fi detectată şi reflectată cu precizie în joc.

Şi atenţie, Motion Controller nu este numele final al telecomenzii, ci o denumire de probă. Deşi au fost vehiculate o serie de nume, precum Sphere, Gem, iar mai nou Arc, varianta definitivă o vom afla, probabil, în preajma momentului 0.

Lansarea va avea loc în Japonia, Asia, America de Nord şi Europa.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail