Sony Ericsson pregateste PlayStation Phone

, 27 Oct, 10:19

Va prezentam: Telefonul PlayStation! Nu va speriati, ce vedeti este cat se poate de real! Cei de la Sony Ericsson demonstreaza ca nu se joaca si arunca la vedere acest prototip care are toate ingredientele unui real hit. Sub capota se afla un procesor de 1GHz Qualcomm MSM8655, 512MB RAM , 1 GB ROM si un display de 4,1 inci. Ca sistem de operare va avea preinstalat deja celebrul si mult aseptatul Android Gingerbread.

Printre alte caracterisitici ce merita a fi mentionate se afla prezenta unui touchpad multitouch si suportul pentru carduri microSD.

Avand in vedere ca avem in fata un prototip, mai mult ca sigur va suferi ceva modificari mai ales la design, dar un lucru e cert: Lansarea se apropie cu pasi repezi!

Asadar asteptam cu nerabdare momentul in care il vom putea pune la lucru si pe meleagurile noastre. Pana atunci va puteti delecta cu o galerie a device-ului.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/PlayStation Phone/]


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail