Sony Ericsson aduce 3 smartphone-uri noi din toamna

Sony Ericsson aduce 3 smartphone-uri noi din toamna

Sony Ericsson a iesit iar pe scena din Romania cu trei modele noi de telefoane: X8, parte a familiei Xperia, Yendo, primul telefon Walkman cu touchscreen, si Cedar, un terminal GreenHeart care ofera acces rapid la internet. Toate cele trei telefoane vor fi disponibile pe piata romaneasca incepand din toamana acestui an.

Sony Ericsson Xperia X8

Xperia X8, construit pentru a oferi combinatia optima dintre X10 si gama mini, are o interfata similara cu cea a modelului Xperia X10 mini, datorita ecranului cu touch in patru colturi, menit a personaliza si a facilita accesul la aplicatiile utilizate cel mai frecvent. Telefonul va avea incorporata si aplicatia proprie Sony Ericsson, Timescape, care aduce la un loc toate conversatiile realizate prin SMS, telefonie mobila, email, Facebook, Twitter si MySpace.

X8 are un ecran de 3 inch (7,6 cm) si este dotat cu mufa pentru casti de tip jack (3.5 mm), o camera foto de 3.2 megapixeli cu optiuni de inregistrare video, iar ca sistem de operare are Android.

Pe de alta parte, platforma software a telefoanelor Xperia X10 [review Xperia X10], X10 mini si X10 mini pro va fi dezvoltata incepand cu trimestrul 3 al 2010 pentru a functiona pe sistemul de operare Android 2.1. Va fi adaugata optiunea de inregistrare in format HD, iar noua versiune a platformei software va facilita conectarea continutului de pe telefon, via Wi-Fi, la televizor  si va dezvolta aplicatiile Timescape si Mediascape.

Sony Ericsson Yendo

Yendo este primul telefon full-touchscreen care incorporeaza tehnologia Walkman. Are un design multicolor si este dotat cu interfata UX in patru colturi lansata initial pe telefoanele Xperia X10 mini si X10 mini pro.

Telefonul poate fi personalizat printr-o combinatie de carcase in 10 culori diferite si cu ajutorul interfetei, disponibila pe ecranul de 2.6 inch. De asemenea, are stereo jack de 3.5 mm, camera de 2 megapixeli, zoom digital 4x, memorie de pana la 5MB si va fi disponibil intr-o bogatie de culri: negru, albastru, verde, portocaliu, roz, rosu, argintiu, alb, galben. Bineinteles, nu lipsesc aplicatiile de social networking.

Sony Ericsson Cedar


Cedar va fi un telefon ale carui atractii majore vor fi navigarea facila pe internet si pretul.

Dispozitivul va oferi o conexiune de tip 3G HSDPA pentru navigarea pe Internet si incorporeaza aplicatia Widget Manager 2.0, menita a permite utilizatorilor acces la retelele sociale direct de pe ecranul de stand-by al telefonului.

Ecranul are 2,2 inch, iar camera este de 2 megapixeli si are posibilitate de inregistrare video. Are suport USB, audio jack de 3,5 mm, Bluetooth, iar variantele cromatice includ negru/argintiu si negru/rosu.

Citește și: