Sony aduce video in toata casa, prin SMP-N100 si serviciul Bravia Internet Video

Sony aduce video in toata casa, prin SMP-N100 si serviciul Bravia Internet Video

Noul player multimedia de retea Sony SMP-N100 ofera conectivitate Wi-Fi la reteaua de acasa si posibilitatea utilizarii unei retele DLNA pentru streaming de continut audio si video. Astfel, impreuna cu serviciul Bravia Internet Video, caracteristic gamei de televizoare de la Sony, este posibil acces online instant la o gama variata de servicii de divertisment, precum YouTube, platformele catch-up TV sau filme online.

La fel ca si serviciul BRAVIA Internet Video, dispozitivul SMP-N100 este compatibil cu o gama variata de formate si beneficiaza de functia IP Content Noise Reduction, care imbunatateste calitatea continutului video redat prin streaming, detaliu extrem util in cazul continutului accesat de pe YouTube. Accesarea continutului este facila, datorita meniului XrossMedia Bar sau prin intermediul aplicatiilor dezvoltate pentru iPhone, iPod Touch sau dispozitivele care au la baza sistemul de operare Android.

In plus, dispozitivul SMP-N100 ofera functia “Video On Demand”, dezvoltata prin intermediul platformei Qriocity, care asigura acces instant la cele mai importante titluri de la Hollywood si la cele mai aclamate filme clasice, disponibile in format HD sau in format standard. Noua unitate Sony are conexiune HDMI compatibila cu formatul 1080P si compatibilitate cu cele mai noi decodoare audio high-definition, incluzand 2.0+Digital Out si DOLBY DIGITAL PLUS.

Unitatea SMP-N100 este compatibila DLNA pentru conexiuni ‘plug and play’ cu toate dispozitivele similare conectate la reteaua de acasa si poate reda o gama extinsa de formate video, alaturi de formatele FAT32 si NTFS, fotografii si melodii. SMP-N100 poate reda inclusiv formate precum DivXHD, MKV si AVCHD, stocate pe un dispozitiv portabil USB, conectat la portul unitatii.

Unitatile SMP-N100 de la Sony ofera acces facil, intuitiv la continutul dorit, utilizand sistemul dezvoltat de Sony, XrossMedia Bar, alaturi de telecomanda speciala si functii ale interfetei intuitive. Utilizand aplicatiile disponibile prin intermediul Apple App Store sau Android Market, continutul poate fi controlat utilizand iPhone, iPod Touch sau orice dispozitiv cu sistem de operare Android, oferind control total printr-o simpla atingere.

Unitatea SMP-N100 va fi disponibila incepand cu luna octombrie 2010. Momentan nu este cunoscut pretul pentru Romania, dar pe Amazon figureaza cu 199 dolari.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: