Sitecom, in Romania prin Skin

Sitecom, in Romania prin Skin

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, a devenit importator si distribuitor pentru intreaga gama de produse Sitecom care include solutii inovatoare de retelistica si accesorii pentru PC.

Sitecom, una dintre marcile cele mai puternice si cu cea mai rapida crestere din Europa in domeniul solutiilor de retelistica pentru acasa intra pe piata romaneasca. Compania olandeza cu sediul la Rotterdam a inceput colaborarea cu SKIN pentru distributia gamei complete Sitecom prin intermediul retelei de peste 2000 de parteneri SKIN din toata Romania.

[galleria]

„Piata romaneasca are un potential enorm pentru noi datorita cresterii foarte rapide a numarului de conexiuni Internet si a marimii pietei. Cu produsele din gama noastra invovativa vom putea satisface cererea pentru solutii de retelistica si sa anticipam nevoia din ce in ce mai mare de stocare a continutului digital”.

Produse precum routere wireless, modemuri, switchuri si camere de securitate pentru Internet vor fi distribuite in Romania alaturi de noua generatie de routere stilate si adaptoare din gamele „Pure E-motion | X-series” si de produsele din gama Smart Living, care introduce cel mai inteligent mod de a va bucura de fotografii, muzica si filme.

“Alaturi de utilizatorul frecvent al calculatorului, observam aparitia unei noi categorii care doreste sa foloseasca cele mai noi tehnologii si care da o mare importanta produselor usor de utilizat. Fiind unul dintre lideri in domeniul retelisticii, Sitecom abordeaza dezvoltarea produselor fara a face concesii in ceea ce priveste calitatea, performanta sau designul si mai ales usurinta de utilizare. Simplitatea defineste cel mai bine Sitecom”, declara Virginia Yanquilevich, Manager de Marketing si Comunicare al Sitecom.

Citește și:
Etichete: