Sapphire HD 5670 are editie Ultimate

, 21 Iul, 10:37

Sapphire Technology a introdus Editia Ultimate pentru Sapphire HD 5670, incorporand intreaga performanta si caracteristici ale modelelor racite cu ventilatoare dar beneficiind de un cooler cu radiator complet silentios.

Sapphire HD 5670 Ultimate are 400 Procesoare de Flux, 1GB memorie DDR5 si viteze de ceas de 775MHz la nucleu si 1000MHz (4GHz efectivi) pentru memorie.

Configuratiile de iesiri de pe lateral prezinta porturi Dual-Link DVI, HDMI si DisplayPort. In plus fata de un adaptor DVI la VGA, pachetul include si un adaptor HDMI la DVI, permitand conectarea a doua monitoare DVI. Sapphire HD 5670 Ultimate poate suporta de asemenea trei monitoare in modul ATI Eyefinity cu ajutorul unui monitor cu DisplayPort corespunzator sau cu un adaptor activ. Suportul CrossFire nativ permite ca doua sau mai multe placi sa fie folosite impreuna pentru performanta superioara pe o platforma compatibila CrossFireX.

Seria Sapphire HD 5670 este compatibila cu DirectX 11 si Windows 7.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail