Samsung STORY Station USB 3.0, hard disk extern pentru transfer rapid

, 11 Mai, 12:54

Hard Disk Extern Samsung Story StationSamsung Electronics anunta cel mai rapid hard disk extern din portofoliul STORY Station – Samsung STORY Station 3.0 de 3.5 inch (8,9 cm) si cu interfata SuperSpeed USB 3.0, oferind o viteza de zece ori mai mare fata de vechiul standard de interfata 2.0.

Interfata SuperSpeed USB 3.0 ofera o rata de transfer maxima de 5GB/secunda. In comparatie, interfata USB 2.0 avea o viteza de transfer de 480MB/secunda. Prin urmare, 4MB de muzica (echivalentul unei piese de 3 minute) sau imagini (fotografii cu rezolutie ridicata realizate cu o camera de 6 megapixeli) pot fi transferate in aproximativ 0,02 secunde. Iar un film HD poate fi transferat in numai 2,3 minute. Noua interfata este compatibila cu interfetele 2.0 si 1.1.

Driver-ul STORY Station 3.0 este disponibil la nivel global in variante de la 1TB pana la la 2TB, incepand cu luna aprilie a anului in curs.

Portofoliul de hard-diskuri STORY mai include Station USB 2.0 si Station Plus cu e-SATA si USB 2.0. Programele de software preinstalate includ Samsung Auto-Backup, SecretZone si SafetyKey pentru incriptarea informatiilor si protectia parolei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail