Razer Anansi, minunatia MMO

, 27 Oct, 14:25

Faptul ca jocurile de tip MMO (massively multiplayer online game) sunt din ce in ce mai populare nu mai surprinde de mult pe nimeni. Astfel ca noua lansare a celor de la Razer este perfect motivata: tastatura Anansi speciala pentru gaming MMO.

Aceasta frumusete poate executa de pana la sapte ori mai multe comenzi decat o tastatura obisnuita. Ce are in plus de este atat de grozava? In primul rand, un set de sapte taste amplasate sub space, care ajuta la executarea oricarei combinatii uzuale de taste Alt, Control sau Shift. Pe langa acestea, mai enumeram 100 de taste programabile hyperesponse, 20 de profile de gaming si un buton de switch pentru trecerea de la un joc la altul.

Gamerii vor putea, de asemenea, sa isi aleaga culoarea din spatele tastelor.

Oricum, nu dati fuga la magazin, mai aveti de asteptat pana in decembrie pentru a gasi Anansi pe rafturi. Veti avea atunci nevoie de aproximativ 100$ pentru achizitie.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Razer Anansi/]


Sursa: Ubergizmo

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail