Project Natal apare mai devreme, prin octombrie

, 13 Mai, 11:21

Project-Natal-GameController-ul Microsoft Project Natal era asteptat in preajma sarbatorilor de iarna, insa ultimele vesti venite din partea gigantului software si hardware indica o lansare in luna octombrie. Syed Bilal Tariq, Marketing Manager in cadrul Microsoft a precizat ca nu e inca nimic oficial, dar s-a aratat increzator ca lumea va vedea Project Natal cu o luna mai devreme decat era estimat initial.

„Data exacta va fi confirmata la E3, in luna iunie, dar cu siguranta va fi octombrie 2010”, a spus Tariq, citat de Electronista.

Oricum, o lansare in luna octombrie este mai mult decat plauzibila. Nintendo au anuntat si ei recent ca pregatesc scoaterea pe piata a consolei portabile 3DS… in octombrie.

Perifericul Microsoft a fost pana acum in faza de prototip, dar se pare ca se apropie de momentul productiei. Cel putin asa indica pozele scoase la iveala recent, dar si demo-urile facute de Microsoft.

[galleria gid=”foto”]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail