Prisma Pink Floyd a aparut pe cerul Londrei

, 11 Mai, 18:41

Tehnologia merge mana-n mana cu orice alt domeniu in zilele noastre: cu medicina, cu arta. De ce n-ar  merge, asadar, si cu muzica? Mai ales ca e tot pentru arta.

Sky Arts a recreat in realitate faimosul design iconic de pe coperta albumului Pink Floyd Dark Side of the Moon. Spectacolul a avut loc pe Primrose Hill in Londra. Evenimentul a avut loc de ceva vreme, din pacate abia acum am aflat si noi, datorita Gizmodo, care sunt destul de acizi cu cei mai putin cunoscatori sa zicem.

Sky Arts Dark Side Of The Moon Tribute

Sky Arts Pink Floyd_2

Ideea este ca a fost construita o piramida de cinci metri, care a fost apoi expusa pe cerul Londrei pentru a promova transmiterea Pulse: The Dark Side Of The Moon Live. Principala parte triunghiulara a structurii continea prisma, pentru care a fost folosita luminare LED difuzata, pentru a se obtine efectul stralucitor care apare pe coperta. Lasere au fost instalate in spatele structurii, cu un laser alb din stanga, raze colorate in dreapta si fum pentru a recrea imaginea albumului Pink Floyd.

Iata si clipul making-of:

Gasiti detalii si pe pagina aceasta.

Iar acum, lasand putin la o parte tehnologia, poate va intereseaza ca Roger Waters pregateste un mega turneu pentru The Wall, cu ocazia sarbatoririi a 30 de la lansarea albumului, anunta cei de la Metalhead. Partea proasta este ca, deocamdata, sunt anuntate doar Statele Unite si Canada. Partea buna… poate intra si Europa in schema. Vedem. Asteptam.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail