07 iun. 2010 | 15:40

Prince of Persia: The Forgotten Sands se lanseaza in Romania

ACTUALITATE
Prince of Persia: The Forgotten Sands se lanseaza in Romania

Ubisoft anunta ca jocul Prince of Persia: The Forgotten Sands pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 si PSP va fi lansat oficial in Romania la data de 12 iunie.

[galleria gid=”screen”]

In The Forgotten Sands, cel mai nou capitol al universului Sands of Time, eroul principal este trimis in ”vacanta” in regatul fratelui sau. Ajuns la palatul lui Malik, Printul da nas in nas cu o intreaga armata pusa pe cucerire si cotropire. Cum fortele atacatoare par a fi in superioritate numerica, Malik decide sa dezlantuie vestita armata a Regelui Solomon. Planurile nu decurg insa conform asteptarilor, iar Printul se trezeste din nou in mijlocul unei aventuri epice in care folosindu-se de Nisipurile Timpului trebuie sa salveze intregul regat de la nimicire.

In cadrul evenimentului de lansare, va putea fi incercat jocul atat pe consolele next-gen, cat si pe PC, dar vor exista si o serie de concursuri cu premii constand in souvenir-uri exclusive legate de joc, precum si o placa de baza Intel dx58so Socket 1366.

Evenimentul va avea loc sambata, 12 iunie, de la ora 16.00, la sediul magazinului online cel.ro, din Str. Ernest Juvara 18 , Etaj 2, Sector 6 (zona Cotroceni).

harta