Primul bada ajunge in Europa: Samsung Wave

Primul bada ajunge in Europa: Samsung Wave

samsung-wave-bada-os-smartphone

Samsung a anuntat astazi lansarea Samsung Wave in tarile europene, ”inclusiv in Germania, Franta si Marea Britanie”. Cunoscut si ca modelul S8500, este primul smartphone cu sistemul de operare open Samsung bada. Versiunea beta a SDK-ului (Software Development Kit) Samsung bada a fost lansata recent, iar varianta completa bada SDK 1.0.0 va fi disponibila pentru download ”in curand”, spun oficialii.

Wave incorporeaza primul display Super AMOLED, care ofera imagini mai stralucitoare, mai clare, cu un unghi larg de privire si raspuns rapid la comenzi. De asemenea, contine o tehnologie anti-pata care nu mai permite acoperirea ecranului de amprente. Modelul are un procesor de 1GHz, care contribuie in mod decisiv la rata de raspuns a ecranului tactil processor.

Samsung Wave are capabilitati video HD  (720p) si suporta formatele DivX, Xvid, MP4 si WMV. La nivelul conectivitatii, incorporeaza Bluetooth 3.0 si WiFi 802.11n.

Detalii legate de data de la care telefonul va fi disponibil in magazine sau preturi inca nu sunt cunoscute. Totusi, Amazon UK il are listat la un pret de 339,99 lire (391 euro) si mentioneaza livrarea in urmatoarele 1-3 luni.

Citește și: