Prestigio lanseaza 2 GPS-uri cu navigatie 3D

Prestigio lanseaza 2 GPS-uri cu navigatie 3D

prestigio

Prestigio lanseaza modelele GPS GV4120BT si GV5120BT, care beneficiaza de vizualizare 3D si incorporeaza un emitator FM si modul Bluetooth. Noile dispozitive Prestigio au o grosime de 13mm, fiind printre cele mai subtiri echipamente de navigatie de pe piata.

Diferenta dintre cele doua modele este data de dimensiunile ecranelor: GV4120BT are un ecran de 4.3” (11 cm), in timp ce GV5120BT are un ecran de 5” (12,7 cm). Aceste ecrane va vor imbunatati experienta de navigare multumita unor culori vibrante, butoanelor mari, un text clar, iconite intuitive si animatii la schimbarea meniurilor.

Dispozitivele Prestigio incorporeaza procesorul Atlas 4 la frecventa 533 MHz.

Iar daca te gandesti la accesorii, ai incluse kitul de montare in masina, incarcatorul de masina, pointerul, cabluul USB, ghidul de instalare, utilitarul ActiveSync si CD-ul cu documentatia, precum si o husa din piele pentru transport.

Functii specifice:

  • – Tutorial inclus.
  • – Tastatura inteligenta, care faciliteaza introducerea numelor de strazi si orase prin oferirea celor mai probabile optiuni, bazate pe destinatiile folosite anterior si dimensiunea populatiei din orasele respective.
  • – Istoric inteligent care urmareste comportamentul utilizatorului oferind o lista preferata de destinatii, bazata pe pozitia curenta prin GPS si rutele precedente.
  • – Urgenta – Functia “Unde ma aflu?”, care afiseaza pozitia curenta GPS si vine in ajutorul utilizatorului cu asistenta cum ar fi sectii de politie, ambulanta, service auto etc.
  • – Suportul audio prin voce este disponibil in 43 de limbi.

In plus, daca vrei update gratuit pentru harti, timp de un an, gasesti totul aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: