Pregăteşte-te pentru fenomenul Mass Effect 2!

Pregăteşte-te pentru fenomenul Mass Effect 2!

Mass-Effect-643[1]

După doi ani de la prima invazie Mass Effect, comandantul Shepard are nevoie din nou de ajutor pentru a-și conduce echipajul în cea mai riscantă și fascinantă misiune din galaxie! Intră în uluitorul univers Mass Effect și vei avea ocazia să explorezi planete misterioase și să lupți împotriva noii invazii extraterestre.

Playtech.ro şi GameShop pun la bătaie 3 jocuri Mass Effect 2 pentru PC, în perioada 2 – 13 februarie.

Dacă te simți provocat, completează formularul de mai jos, răspunde corect la întrebare și vei avea ocazia să activezi rețeaua Cerberus!

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de 5 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorți, altor cititori înscriși în concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor în bani.

PERIOADA DE INSCRIERE A LUAT SFARSIT

 

Câştigătorii concursului Mass Effect 2 sunt: Ion Ispas din Piatra-Olt, Andrei Pricope din Cluj-Napoca, Mihai Sitaru din Iaşi.

Câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi, de către echipa Playtech.ro.

Mulţumim tuturor celor care aţi participat şi vă urăm succes la următoarele concursuri!

Citește și: