Philips Fidelio DS9000, noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone

Philips Fidelio DS9000, noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone

Philips prezinta noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone Fidelio DS9000, compatibil cu toate modelele de iPod si cu toate generatiile de iPhone.

Philips Fidelio DS9000 are un sistem acustic pe doua cai. Boxa Philips Fidelio este prima boxa cu un singur buton de control creata de Philips. Un dispozitiv de andocare inteligent, cu arc, este integrat in constructia boxei si permite acomodarea rapida a oricarui iPhone sau iPod, fara a mai avea nevoie de adaptoare suplimentare. Mai mult, dispozitivul functioneaza perfect cu majoritatea huselor de protectie – deci puteti conecta iPhone-ul sau iPod-ul exact asa cum se afla.

Designul boxei este bazat pe arhitectura stereo originala, cu incinte acustice izolate. Volumul generos, de 3 litri, alocat fiecarui difuzor de medii, face fata cu brio necesitatilor acustice, dand nastere unui bas puternic si profund. Tehnologia Bass Management permite redarea frecventelor joase fara distorsiuni, chiar si la volum mare, iar tehnologia de procesare a sunetului este de asigurata prin PureDigital.

Philips Fidelio DS9000 are un pret estimativ de 599 de euro si va fi disponibil ”curand” in magazinele din Romania, dupa cum precizeaza compania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: