Philips Fidelio DS9000, noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone

, 20 Iul, 14:05

Philips prezinta noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone Fidelio DS9000, compatibil cu toate modelele de iPod si cu toate generatiile de iPhone.

Philips Fidelio DS9000 are un sistem acustic pe doua cai. Boxa Philips Fidelio este prima boxa cu un singur buton de control creata de Philips. Un dispozitiv de andocare inteligent, cu arc, este integrat in constructia boxei si permite acomodarea rapida a oricarui iPhone sau iPod, fara a mai avea nevoie de adaptoare suplimentare. Mai mult, dispozitivul functioneaza perfect cu majoritatea huselor de protectie – deci puteti conecta iPhone-ul sau iPod-ul exact asa cum se afla.

Designul boxei este bazat pe arhitectura stereo originala, cu incinte acustice izolate. Volumul generos, de 3 litri, alocat fiecarui difuzor de medii, face fata cu brio necesitatilor acustice, dand nastere unui bas puternic si profund. Tehnologia Bass Management permite redarea frecventelor joase fara distorsiuni, chiar si la volum mare, iar tehnologia de procesare a sunetului este de asigurata prin PureDigital.

Philips Fidelio DS9000 are un pret estimativ de 599 de euro si va fi disponibil ”curand” in magazinele din Romania, dupa cum precizeaza compania.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail