Panda vine cu patru noi produse pentru 2011

Panda vine cu patru noi produse pentru 2011

Panda Security a lansat noua linie de produse de retail. Iata despre ce este vorba: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security pentru netbook-uri.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Panda 2011/]


Printre caracteristicile noi se numara accesul de la distanta pentru PC-urile dotate, eliminarea definitiva a datelor, virtual browser si chiar mai multe functii. Iata seria de utilitati din Panda 2011 care protejeaza datele virtuale ale utilizatorilor:

  • Acces de la distanta – Permite accesarea computerelor de acasa sau de la servici si transmiterea in siguranta de fisiere
  • Virtual browser – 100% sigur, acesta este un browser care ruleaza intr-un container virtual ce protejeaza sistemul de operare host de orice atac de tip malware. In acest fel este permisa afisarea paginilor web suspecte in cateva fractiuni de secunda.
  • Tastatura virtuala – Pentru a preveni furtul de catre keyloggers a parolelor si altor date sensibile inscrise pe tastaturi
  • File de criptare – Fereste fisierele de infractorii virtuali
  • Eliminarea definitiva a datelor – Eliminarea tuturor urmelor de fisierele deja sterse

Au fost mentinute caracteristici ale versiunilor anterioare, precum: antivirus, firewall cu securitate WiFi pentru a bloca intrusii si hackerii, Panda USB Vaccine, pentru a proteja dispozitivele USB, filtre de informatii confidentiale pentru a pastra datele personale in conditii de siguranta, copierea de rezerva, precum si o caracteristica PC tune-up pentru a optimiza performantele sistemului.

In plus, tehnologia Collective Intelligence ofera o protectie sporita impotriva amenintarilor informatice cunoscute si necunoscute. Si pentru ca avem in vedere si economia atunci cand cumparam un produs, noile versiuni Panda 2011 asigura un consum de resurse cu 50% mai mic fata de versiunile anterioare, dar in cazul rularii pe Windows 7.

Noile produse Panda 2011 sunt disponibile la urmatoarele preturi, pentru cate un calculator timp de un an:

Panda Internet Security 2011 – 60,95 euro

Panda Global Protection 2011 – 71,95 euro

Panda Antivirus Pro 2011 – 40,95 euro

Panda Internet Security pentru netbook-uri – 50,95 euro


Citește și: