Panasonic se pregăteşte de proces

, 03 Mar, 14:12

Panasonic Viera

Panasonic s-a ales cu o chemare în judecată cu stil la curtea federală din New Jersey. Motivul? Reclamanții se plâng că televizoarele lor cu plasmă nu mai au aceeași calitate a imaginii promisă de companie, întrucât luminozitatea tonurilor de negru s-a diminuat în timp. Te miră motivul intentării procesului? Cum spuneam, acțiunea se întâmplă în Occidentul îndepărtat.

Deşi Panasonic a refuzat acum să comenteze situația, din pricina procesului care i-a fost deschis, în urmă cu o lună a răspuns unor întrebări formulate de CNET. Modificările în tonurile de negru au fost recunoscute, însă oficialii au precizat că astfel de schimbări intervin în mod ”automat” pe durata de funcționare a unui televizor. Astfel, sporirea luminozității este necesară ”pentru a atinge performanță optimă de imagine pe parcursul funcționării aparatului”.

Potrivit Panasonic, acțiunea juridică este lipsită de fundament. Totuși, compania nu a oferit explicații în acest sens. Reprezentanții susțin că noile aparate Viera includ un control automat îmbunătățit, grație căruia modificările tonurilor de negru intervin în grade mai mici, mai puțin vizibile.


Sursa: Electronista

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail