Panasonic Romania: camere noi in magazin nou

Panasonic Romania: camere noi in magazin nou

Panasonic a lansat in Romania camera 3D pentru amatori SDT 750, care va fi prezenta in magazine din luna octombrie.


Daca este pentru amatori, inseamna usurinta in manevrare. Si interesant la aceasta camera, bazata pe sistemul 3MOS, este ca inregistrarea imaginilor 3D se face prin simpla atasare a obiectivului 3D dedicat. Fara obiectivul 3D, modelul HDC-SDT750 poate inregistra video de calitate Full HD.

Camcorderul 3D Panasonic va avea un preţ de aproximativ 6.199 lei si va fi disponibil de la inceputul lunii octombrie.

Tot astazi, Panasonic a prezentat in Romania si noua camera foto GH2, lansata la Photokina saptamana trecuta.

Noua DMC-GH2, cu un control tactil, este echipata totodata cu un indice de autofocalizare de 0,1 secunde. Pentru camerele digitale hibride, inregistrarea video nu mai este acum o funcţie suplimentara ci o optiune aproape standard, iar modelul GH2 poate inregistra clipuri full HD la 1920×1080/60i, la calitate output de 60p. Inregistrarile video de calitate cinematografica la 24p si o rata de maximum 24 Mbps pot avea o calitate sporita datorită modului Cinema (nou introdus ca opţiune la modul Film).

Prezentarile au avut loc cu ocazia deschiderii magazinului Panasonic, in cadrul Unirea Shopping Center. Amenajarea este interesanta, cu un design inspirat din cultura japoneza, iar dotarea va fi variata: noua gama de televizoare 3D, inclusiv cele cu conversie 2D-3D,  prima camera video 3D pentru amatori, noua serie de aparate foto Lumix, precum si produse electrocasnice (frigidere si masini de spalat) Panasonic. Oricum, pana la finalul anului cei de la Panasonic au promis alte zece magazine in orase importante din tara, asa ca veti gasi cu siguranta un centru Panasonic destul de apropiat oriunde locuiti.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Magazin Panasonic/|height={450px}]


Saptamana trecuta si Sony a inaugurat magazinul propriu.


UPDATE:

Panasonic GH2 a primit si pret, cam 3.600 de lei, doar corpul, desigur.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: