Panasonic mai pompeaza 5 TV 3D pe piata

Panasonic mai pompeaza 5 TV 3D pe piata

Lansata la inceputul lunii septembrie in cadrul IFA, noua gama de gama de televizoare 3D, cu conversie 2D-3D, de la Panasonic ajunge deja pe piata din Romania. Preturile vor fi intre 7.499 lei (1.745 euro) si 21.999 lei (5.115 euro).

La categoria entry-level se gaseste televizorul cu plasma TX-P42GT20, cu ochelari 3D inclusi, la pretul de 7.499 lei. Acesta este urmat de doua plasme cu diagonale de 42 si 46 inci din seria VT20 si de modelul cu diagonala de 50 inci din aceeasi serie, lansat in Romania la inceputul lunii aprilie a acestui an, care va fi comercializat la pretul de 10.999 lei.

Campionul, la categoria dimensiune si calitate a imaginii, este fara indoiala televizorul cu plasma din gama VT20 cu diagonala de 65 inci (165cm) care vine cu un pret pe masura: 21.999 lei.

Noile modele de televizoare au fost prezentate in premiera, saptamana trecuta, la inaugurarea noului magazin Panasonic din centrul comercial Unirea Shopping Center. Stefan Ichim, country manager Panasonic Romania, a declarat ca ca numarul de televizoare 3D vandute de Panasonic Romania pana in momentul de fata se ridica la 400 si a estimat ca pana la finele anului aproximativ 1000 televizoare 3D vor fi comercializate.

Noile modele de televizoare 3D incorporeaza procesoare puternice de conversie 2D-3D, drept rezultat, orice continut, cu exceptia celui transmis prin semnal TV analog, poate fi vizionat in 3D.

O alta noutate este tehnologia 24p Smooth Film pentru 3D care elimina trepidatiile tipice ale ecranelor de cinema prin cresterea numarului de cadre, ceea ce face ca imaginile in miscare sa fie mult mai clare.

Panasonic a dezvoltat fosfori noi precum si tehnologia de comanda sub-campuri la o frecventa de 600Hz. Astfel sunt afisate imagini alternante la pana la 60 cadre pe secunda pentru fiecare ochi. Creierul combina apoi imaginile si le percepe ca fiind 3D. Seriile de televizoare cu plasma 3D VT20 si GT20 folosesc metoda cadrelor secventiale care afiseaza imagini cadru cu cadru foarte repede, datorita timpului de raspuns ultra rapid al ecranelor PDP. Folosirea fosforilor imbunatatiti cu cicluri de emisie mai scurte si tehnologia de control al iluminarii permit tehnologiei de reducere a diafoniei sa minimizeze cu succes aparitia imaginilor dublate.

Ecranele certificate THX garanteaza ca toate televizoarele Panasonic 3D Full HD redau filmele la aceasi calitate audio si video pe care au dorit sa o obtina regizorii filmelor. In plus, fiecare model de televizor cu plasma 3D Full HD incorporeaza o serie de functii avansate precum VIERA CAST, care ofera utilizatorilor acces la numeroase continuturi online, VIERA Link, care permite consumatorilor sa utilizeze toate produsele audio si video compatibile VIERA Link folosind o singura telecomanda si VIERA Image Viewer, care le permite utilizatorilor sa vada cu usurinta fotografii, inregistrari video HD si sa asculte muzica salvata pe un card SD sau in televizor.

Noile televizoare 3D pot reda nu doar continut 2D stocat pe un card SD, dar si imagini si filme 3D stocate pe acelasi tip de card.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: